Algemene Voorwaarden

1. Activiteiten: Digi Forward biedt webdesign, e-commerce oplossingen, social media management en strategie, content creatie, online advertising, coaching, SEO, en copywriting diensten aan.

2. Betalingsvoorwaarden: Betalingen dienen te geschieden via bankoverschrijving.

3. Dienstverlening: Alle diensten worden uitsluitend geleverd op basis van de door de klant verstrekte informatie en content, indien vereist voor de uitvoering van de dienst.

4. Abonnementen en Afbetalingsplannen: Bij abonnementen of afbetalingsplannen dient de klant alle benodigde informatie, foto’s en teksten tijdig aan te leveren. Indien dit niet gebeurt, is dit de verantwoordelijkheid van de klant en kan dit leiden tot vertraging van de dienstverlening. Afbetalingsplannen kunnen niet worden geannuleerd, maar abonnementen kunnen worden opgezegd zoals beschreven in de overeenkomst.

5. Vertragingen: Het kan voorkomen dat projecten vertraging oplopen. Hoewel we ernaar streven dit te voorkomen, zullen vertragingen nooit leiden tot opschorting van de dienstverlening.

6. Verwerking van Persoonsgegevens: Persoonlijke informatie wordt verwerkt conform ons privacybeleid.

7. Contactgegevens: Voor vragen of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen via info@digiforward.be.

Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.


Privacy: 

Verzamelde Informatie:
DigiForward verzamelt persoonlijke informatie van klanten, waaronder naam, e-mailadres, adres, betalingsgegevens en andere informatie die nodig is voor de uitvoering van de diensten.

Gebruik van Informatie: Persoonlijke informatie wordt gebruikt voor het verwerken van aanvragen, het versturen van nieuwsbrieven, en voor communicatie met derde partijen zoals medewerkers of freelancers die met ons samenwerken.

Delen van Informatie: DigiForward deelt geen persoonlijke informatie met derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de diensten of wanneer wettelijk vereist.

Beveiliging van Informatie: DigiForward neemt passende technische en organisatorische maatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens te waarborgen.

Rechten van Bezoekers: Bezoekers hebben het recht om hun persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen of bezwaar te maken tegen het gebruik ervan. Ze kunnen contact opnemen met DigiForward via info@digiforward.be voor meer informatie.

Contactgegevens: 
Weststraat 33, Lievegem | BTW BE0761458215